Qırma düyü

Qırma düyü

Qırıq düyü Azərbaycan mətbəxində bir çox yemək çeşidində istifadə edilən bir məhsuldur. Qırıq düyü emal zamanı bütün növ uzun düyülürdən alınır. Düyünün parçalanması halına qırıq düyü deyilir. Bütöv düyü istifadə edildiyi kimi qırıq düyü də bir çox yeməklərdə istifadə edilməkdədir. Qırıq düyü ilə normal düyünün arasında kalori baxımından heç bir fərq yoxdur. Sadəcə görüntü olaraq fərqlidir. Buna görədə Plovlarda istifadə etmirlər, amma sarma, dolma və küftə və s istifadə edilir.

Ölçü çeşidləri :

500 QR

3 KQ

5 KQ

25 KQ

50 KQ

Digər Məhsullar :